Neven Subotić: Nije bio penal, nisam imao nameru!

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neven Subotić: Nije bio penal, nisam imao nameru!

Samo zahvaljujući golmanu Hartu i napucanoj lopti u ruku Nevena Subotića, Mančester Siti može da zahvali što nije izgubio i drugi meč u grupi smrti Lige šampiona. Ako se može reći da su Građani od Reala izgubili nesrećno, golom u 90. minutu, u meču sa Dortmundom su više nego srećno stigli do boda, takođe u tom minutu. Nemački Milioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su bili mnogo bolji od instant milionera, i to na sred Etihada!

Tragičar večeri bio je Neven Subotić. Pružio je defanzivac dobru partiju, ali na kraju nije imao sreće, pošto ga je nasumično ubačena lopta Kuna Aguera pogodila u ruku. Češki sudija Pavel Karlovec je pokazao na belu tačku, kao što se to obično radi u takvoj situaciji.
Šutirao je sa pola metra od mene i lopta me je pogodila u ruku! I na snimku se jasno vidi da nisam imao nameru da udarim loptu rukom, jer jednostavno nisam imao vremena da reagujem. To nije bio penal! – kazao je Subotić.
Roberto Manćini, menadžer Sitija je priznao da ih je pogledila sreća, ali, ruku na srce, i sam je kriv za golgotu koju su prošli: U drugom poluvremenu, sve do 81. minuta, postavio je igru sa tri leva beka u postavi – Kolarov, Nastasić, Kliši – sve do ulaska Marija Balotelija, koji je sa bele tačke postavio konačnih 1:1 u 90. minutu.
– Presrećan sam zbog ovog boda – iskren je Manćini. – Veoma lako smo mogli da ostanemo i bez njega i to ne bi bilo nezasluženo. Borusija je igrala bolje, Džo Hart nas je spasao. Pokazalo se koliko je Liga šampiona opasno takmičenje, pogotovo u ovako teškoj grupi.
Trener šampiona Nemačke, Jirgen Klop, posle meča je čestitao svim protivnicima, pa čak i sudijama, ali nije ni pokušao da sakrije razočaranje.
– Imali smo ih, stvorili bezbroj šansi, ali na kraju nismo uspeli da odnesemo sva tri boda. Malo sam razočaran rezultatom, iako se može reći da je Siti zaslužio remi. Ipak je nemoguće zadržati tako talentovan tim svih 90 minuta – veli Klop.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.