Naša odbrana može da odoli hrvatskom napadu

Izvor: Politika, 20.Mar.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša odbrana može da odoli hrvatskom napadu

Igrač Borusije iz Dortmunda Neven Subotić kaže: „Znam da je i Olić odličan napadač, ali sam bio uspešniji o njega dok je igrao za Bajern”

Pre tri godine gotovo da nije znao ni jednu reč srpskog, danas, situacija je sasvim drugačija. Neven Subotić, štoper Borusije iz Dortmunda spremno dočekuje meč u Zagrebu. Od njega se očekuje da zaustavi najopasnijeg hrvatskog napadača Mandžukića.

– Očekuje nas teška utakmica u Zagrebu – kaže Subotić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u slobodno vreme čita. – Dok god postoji šansa i nada da možemo da odemo u Brazil borićemo se. Znamo da je specijalna utakmica za nas i da će odbrana biti na velikom ispitu. Danima se govori o njihovim napadačima i našoj odbrani. Znam da je i Olić odličan napadač, ali ja sam bio uspešniji o njega dok je nosio dres Bajerna. U šest utakmica čak četiri puta smo pobedili, jednu igrali nerešeno i jednu izgubili.

O šansama našeg tima kaže:

– Ovo je samo utakmica i ništa više od toga. U dobroj sam formi i verujem da imamo dobru šansu.

Naša javnost mnogo očekuje od mladih igrača, posebno od Dušana Tadića, igrača holandskog Tventea, koji kaže:

– Pred nama je utakmica koju možemo da dobijemo. Treba samo mirne glave odemo u Zagreb.

Šta mislite o reprezentaciji Hrvatske?

–Imaju jak tim, odlične igrače. Cenim ih i poštujem ali cenim i našu reprezentaciju koja još uvek nije zasijala punim sjajem. Očekujem dobru atmosferu, spremni smo i na sitne provokacije ali i na veliku borbu. Znamo da je Modrić njihov glavni igrač, da velike nade polažu u njega. Ne razmišljamo o bodu već želimo pobedu. Znam da to možemo i to ćemo pokazati u Zagrebu.

D. Todorović

-------------------------------------

Karadžićevi razgovori

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić nema mnogo slobodnog vremena. Juče je imao nekoliko sastanaka, najpre sa predstavnicom Ministarstva omladine i sporta kao i sa generalnim sekretarom Partizana Darkom Gruborom. Da li je bilo reči o nacionalnom stadionu?

D. T.

objavljeno: 20.03.2013.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.