Izvor: Danas, 09.Avg.2010, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljena licitacija kuće braće Đorđević

Nakon što je nekada jedno od najuspešnijih preduzeća u subotičkom kraju Podrum Palić dospelo do bankrota, Trgovinski sud u Subotici doneo je odluku da se aktiviraju hipoteke kojim će se od vlasnika Podruma Palić namiriti dužnici, banke Inteza i Agrikol. Reč je o poznatim subotičkim biznismenima, braći Živojinu i Vojinu Đorđeviću, koji su još tokom devedesetih godina postali vlasnici nekoliko firmi i stekli veliki kapital u poslovima.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kuća braće Đorđević na licitaciji

Izvor: B92, 09.Avg.2010

Subotica -- Kuća braće Vojina i Živojina Đorđevića u subotičkom naselju Mali Bajmok naći će se 12. avgusta na licitaciji po osnovu zaključka Osnovnog suda u Subotici... Odluka je usledila posle aktiviranja hipoteka banaka "Inteza" i "Kredi agrikol"...Vrednost kuće, koja ima 94 kvadrata i pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.