Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu pronađeni ilegalni emigranti

SUBOTICA -

Na graničnom prelazu Horgoš, carinici i policija danas su sprečili dvojicu državljana Avganistana da ilegalno pređu državnu granicu.

Ilegalni emigranti otkriveni su u jednom kamionu pomoću skener uređaja, na čijem snimku su se jasno videle konture ljudskih tela, nakon čega su carinici odlučili da izvrše detaljnu kontrolu vozila.

Tom prilikom, primećeno je da je carinska plomba oštećena, što je bila još jedna potvrda da je kamion otvaran. Avganistanski državljani bili su sakriveni među kutijama u tovarnom delu kamiona koji je prevozio tekstil iz Turske u Nemačku, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.