NAPRAVIĆE HAOS VEČERAS! Nakon priča da se UDAJE,  Aleksandra Subotić NAJAVILA ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIĆE HAOS VEČERAS! Nakon priča da se UDAJE, Aleksandra Subotić NAJAVILA ovo!

Sve će se saznati!

Aleksandra Subotić je ubrzo nakon završetka Zadruge otišla na crnogorsko primorje gde se odmarala uz svoju kćerku Magdalenu i novog dečka.

Dok je ona bila na odmoru, mnogi Zadrugari su već gostovali u emisiji Narod pita, izneli sve stavove i utiske po pitanju rijalitija koji je iza njih.

Sada je na red došla i Aleksandra. Ona se nije preterano oglašavala po pitanju odnosa prema bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, ali je predstavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog novog dečka.

U medijima se spekuliše i da ona već isprošena, a ona to nije demantovala. Njen otac Karađorđe je čak podelio vest o ovome na svom Fejsbuk profilu.

Šta Aleks ima da kaže o svemu? Videćemo večeras.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skunula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.