Mrkonjić obilazi gradilište na koridoru 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2010, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić obilazi gradilište na koridoru 10

SUBOTICA -

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obići će danas, zajedno sa predstavnicima domaćeg konzorcijuma koji radi na izgradnji severnog kraka Koridora 10, radove na toj deonici između 12. i 13. kilometra od petlje Subotica prema Horgošu.

U pratnji ministra, kako je saopšteno, biće predstavnici konzorcijuma kojeg čine član "Nibens >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grupe" Preduzeće za puteve "Beograd", "Putevi Užice", građevinsko preduzeće "Planum" i preduzeće "Borovica".

Posle obilnih padavina koje su privremeno usporile radove, ekipe domaćeg konzorcijuma intenzivno rade na deonici u dužini od 70 kilometara. Na poslu je svakodnevno angažovano više od 650 ljudi, 300 transportnih sredstava i 200 građevinskih mašina, saopštila je "Nibens grupa".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mrkonjić obilazi gradilište na koridoru 10

Izvor: S media, 18.Jul.2010

..Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obići će danas, zajedno sa predstavnicima domaćeg konzorcijuma koji radi na izgradnji severnog kraka Koridora 10, radove na toj deonici izmedju 12. i 13. kilometra od petlje Subotica prema Horgošu...U pratnji ministra, kako je saopšteno, biće predstavnici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.