Metal VS Hardcore svirka početkom maja u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2018, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metal VS Hardcore svirka početkom maja u Elektropioniru

U beogradskom klubu Elektropionir biće održana svirka 5. maja sa temom metal vs hardcore, a nastupiće četiri benda, dva strana i dva domaća.

Domaćini događaja će biti Beograđani Violent Chapter, koji će binu deliti sa sledećim sastavima: The Valley, hardcore ekipa iz Subotice koja će promovisati materijal sa svog albuma prvenca Never Give UpOdd Crew, koji dolaze iz Bugarske i to po peti put; Helvetica, švajcarski thrash >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << metal hardcoreri kojima će ovo biti premijerno gostovanje u Beogradu u okviru evropske turneje tokom koje promovišu svoj novi album Against The Odds.

Cena ulaznice za ovu manifestaciju će iznositi 500 dinara, a početak je najavljen za 20 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.