Mediji: Dečak iz Subotice izvršio samoubistvo iz nehata

Izvor: B92, 09.Okt.2020, 13:05

Mediji: Dečak iz Subotice izvršio samoubistvo iz nehata

Telo dvanaestogodišnjeg dečaka pronađeno je u dvorištu kuće u naselju Hajdukovo u Subotici.

Kako prenose mediji, prema prvim informacijama, dečak je izvršio samoubistvo iz nehata. On je, kako se pretpostavlja, najverovatnije iz nehata vezao sebi plastičnu vezicu oko vrata.

Telo dečaka koji nije davao znake života u dvorištu su pronašli roditelji, biće poslato na obdukciju.

Uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Roditelji pronašli telo dečaka u dvorištu

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2020

Dvanaestogodišnji dečak nastradao je jutros u naselju Hajdukovo, u Subotici...Njegovo telo su u dvorištu pronašli roditelji. Prema prvim informacija medija, dečak se ugušio iz nehata...Uviđaj je u toku, a telo će biti poslato na obdukciju...Autor: Telegraf..Preuzimanje delova teksta ili teksta...

Nastavak na Radio 021...

IGRAO SE KRAJ KUĆE, PA SEBI STEGAO VEZICU OKO VRATA Roditelji u dvorištu pronašli telo sina (12), meštani sela kod Subotice u šoku, isplivali DETALJI UŽASA

Izvor: Blic, 09.Okt.2020

Dvanaestogodišnji D. K. iz sela Hajdukovo kod Subotice pronađen je mrtav jutros u dvorištu kuće, a prema informacijama iz istrage najverovatnije je izvršio samoubistvo iz nehata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.