Maloletnik uhapšen zbog sumnje da je pretio devojci

Izvor: RTS, 04.Nov.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik uhapšen zbog sumnje da je pretio devojci

Policajci u Subotici uhapsili su A. P. (14) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.
Maloletnik se sumnjiči da je upućivao ozbiljne pretnje devojci iz Subotice, koja je bila očevidac događaja, kada je u prošli četvrtak više osoba u centru grada napalo sedamnaestogodišnjaka i palicama lakše ga povredilo.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, navodi u saopštenju subotička policija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Subotica: Uhapšen 14-ogodišnjak zbog pretnji devojčici koja je bila očevidac napada

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019

Subotička policija uhapsila je 14-ogodišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti...On se sumnjiči da je upućivao ozbiljne pretnje devojčici koja je bila očevidac napada na sedamnaestogodišnjaka koga su šestorica napadača u centru grada tukla palicama,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.