Izvor: RTS, 21.Sep.2022, 16:46

Ljubiša Dunđerski novi trener Spartaka

Novi trener Spartaka iz Subotice biće Ljubiša Dunđerski, potvrđeno je iz vojvođanskog superligaša.
Pomoćnik Dunđerskog biće Savo Pavićević, naveli su iz subotičkog Spartaka i dodali da će novi trener biti zvanično predstavljen sutra u podne.

Dunđerski je prethodno radio kao sportski direktor u Spartaku, a istu funkciju obavljao je i u novosadskoj Vojvodini.
Na klupi kluba iz Subotice on će zameniti Slavka Petrovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u utorak sporazumno raskinuo saradnju sa Spartakom.
Ljubiša Dunđerski u fudbalskoj karijeri nastupao je za Vojvodinu, Borac iz Čačka, Atalantu, Komo, Trevizo i Novi Sad, a ovo će mu biti prvi trenerski angažman.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi trener Spartaka: Siguran sam da možemo da izađemo iz rezultatske krize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2022, 13:54

Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Slavkom Petrovićem, Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" je kao novog šefa stručnog štaba predstavio Ljubišu Dunđerskog. Njemu će u vođenju subotičkog superligaša pomagati Savo Pavićević...Fudbaleri Spartaka se već nedeljama nalaze u rezultatskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.