Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 08:57

LUDI TIKET, petak, 373.740 dinara: Virus prelaza se širi

Kao da se takmičimo... Posle Subotice i Sombora, na uplatno-isplatnom mestu Prijepolje 1, pogođeno je pet intrigantnih prelaza

Od Vojvodine do Prijepolja! To je siže ovonedeljne priče koja povezuje Suboticu, Sombor, a sada i Prijepolje… Ova mesta prethodnih dana iznedrila su tipovanja koja su prelazima zaslužila poštovanje, odnosno članak koji govori o najjačem tipovanju dana.

Ovog puta, idemo na uplatno-isplatno mesto Prijepolje 1, tamo gde je prošao listić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << težak kvote 3.628,55, a na kom je prošlo pet vrhunskih prelaza. Na O Klasiku je došla 1-X igra, odnosno kvota 14, dok je prelaz Herte preko Frajburga naplaćen koeficijentom 3,30…

LUDI TIKET, sreda, 211.857 dinara: U tom Somboru

Uostalom, gledajte i uživajte, jer na ovakvim tiketima se doktorira, odnosno postaje šampion MOZZART kladionice! Nismo skloni da prejudiciramo, ali nam se čini da je među igračima širom Srbije počelo neformalno takmičenje u skidanju prelaza… Eto, prijepoljsko je treće po redu ove nedelje koje pohvaljujemo, a na koje je po zagarantovanom modelu isplaćen “SUPER MULTI BONUS”. Reč je o 10.885 dinara dodatnog novca, odnosno bonusu koji osnovni dobitak podiže za tri procenta.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.