Krađe na njivama sve učestalije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađe na njivama sve učestalije

SUBOTICA -

U selima u okolini Subotice lopovi kradu sve što im dođe pod ruku.

Na "meti" su seoska gazdinstva, a provaljuje se i u vikendice i seoske prodavnice. Tako je sinoć obijena jedna radnja u selu Ludoš, a ukradena roba vredna je oko 5,000 evra.

Kako RTV saznaje, odneli su sve što je moglo da se iznese- hranu, sanitarije, kozmetiku, cigarete, kao i novac od pazara koji je bio u kasi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pored toga, sve su učestalije i krađe useva s polja. Kako kažu meštani, lopovi ulaze u dvorišta, obijaju kamione, traktore i garaže i odnose naftu i robu. Ovih dana je, kažu, po selima ponovo aktuelna krađa belog luka.

U međuvremenu, policija traga za kradljivcima, a meštani strepe da je reč o organizovanoj grupi lopova, koja će nastaviti s krađama po subotičkim selima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.