Jako zagadjen vazduh u Beogradu, Boru, Novom Sadu, Subotici i Pančevu

Izvor: Beta, 27.Okt.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako zagadjen vazduh u Beogradu, Boru, Novom Sadu, Subotici i Pančevu

Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine vazduh u delovima Beograda, Novog Sada, Pančeva, Subotice i Bora danas je "jako zagadjen", što je oznaka za peti i najveći stepen zagadjenja koji meri ta aganecija."Jako zagadjen" vazduh izmeren je u Brezoniku i Gradskom parku u Boru, beogradskoj opštini Stari grad, Rumenačkoj ulici u Novom Sadu, kao i u delovima Pančeva - Vatrogasni dom i Stračevo.Vazduh je bio "zagadjen", što je oznaka za četvrti stepen zagadjenja, i u Novom Beogradu, u Mostaru, delovima Niša, Valjeva, Kosjerića i Beočina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šta su glavni razlozi za loš kvalitet vazduha i kada će situacija biti bolja

Izvor: RTS, 27.Okt.2019

Nadležni u Beogradu demantuju da gori deponija u Vinči. Tvrde da su snimci na društvenim mrežama stari i da nema razloga za brigu. Ipak, zabrinjava to što je Beograd i danas među gradovima sa najzagađenijim vazduhom u svetu. A nije jedini. Teško se disalo i u Pančevu, Valjevu, Novom Sadu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.