Izmena trase linija broj 1, 5, 8, 11b i 17

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2020, 09:52

Izmena trase linija broj 1, 5, 8, 11b i 17

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21 u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 13. do 16. avgusta 2020.godine.

Autobusi na linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 menjaju trasu kretanja:

LINIJE BROJ 5 i 11b (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Temerinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.

LINIJE BROJ 1 i 17 (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara Kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 8 (smer sa Novog Naselja)

Od raskrsnice Bulevara Kralja Petra I Ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Štranda autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama u četvrtak menjaju trase zbog radova

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020

Autobusi GSP-a na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 od četvrtka, 13. avgusta menjaju trase zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića 21...Autobusi menjaju trasu na sledeći način:..Linije 5 i 11A i 11B..Smer ka centru - Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi...

Nastavak na Radio 021...

Autobusi 1, 5, 8, 11b i 17 narednih dana drugačijom trasom

Izvor: NoviSad.com, 12.Avg.2020

Zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21, autobuske linije broj 1, 5, 8, 11b i 17 saobraćaće izmenjenom trasom. Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće od sutra do 16. avgusta..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.