Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 15:40

Infrastruktura železnice Srbije gradiće u Rumi novo Centralno stovarište

Infrastruktura železnice Srbije objavila je danas da će, u železničkoj stanici Ruma, izgraditi novo i savremeno Centralno stovarište, površine 600 kvadratnih metara, koje će prvenstveno biti namenjeno za potrebe pruge za velike brzine Beograd – Subotica, ali i kompletnog severnog pravca srpskih železnica.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 15 miliona evra za Centralno stovariste za brzu prugu u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022

Infrastruktura železnice Srbije izgradiće u Rumi Centralno stovarište, površine 600 kvadratnih metara, koje će biti namenjeno za potrebe pruge za velike brzine Beograd - Subotica, ali i kompletnog severnog pravca srpskih železnica, saopšteno je iz kompanije. Vrednost projekta je 14,75 miliona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.