Igor Zlatanović iz FK Radnik igra za reprezentaciju

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Zlatanović iz FK Radnik igra za reprezentaciju

SURDULICA – Mladi fudbaler Radnika u Surdulici Igor Zlatanović, koji igra na poziciji napadača, uskoro će imati čast da na omladinskom turniru zaigra za srpsku reprezentaciju.

Radi se o 23. Memorijalnom turniru  “Stevan Vilotić – Ćele” koji se održava u više gradova u našoj zemlji: Subotici, Senti, Bačkoj Topoli, Kanjiži i Vrbasu.

“To je jedan od najznačajnihih turnira za omladince u Evropi, za uzrast do 19. godina. Održava se u septembru, gde će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << šest reprezentacija. Grupu A čine : Srbija, SAD I Francuska a grupu B – Izrael, Mađarska i Ukrajina. Čast nam je što  će se među reprezentativcima naše zemlje , njih 20, naći I jedan igrač iz FK “Radnik”, što je prvi put da u omladinskoj selekciji imamo predstavnika iz našeg kluba,” saopštila je press služba FK “Radnik”.

Sa stručnim štabom reprezentacije i selektorom “Orlića”, Milanom Kosanovićem, naši omladinci će 28. avgusta otputovati u Staru Pazovu a potom u Suboticu, gde će boraviti tokom turnira.

(kraj)      
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.