DEČKO JE ČASTIO ROĐENDANSKIM SLAVLJEM OD 10.000 EVRA: Subotićka posle ovoga progovorila O BRAKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČKO JE ČASTIO ROĐENDANSKIM SLAVLJEM OD 10.000 EVRA: Subotićka posle ovoga progovorila O BRAKU (FOTO)

Predivan poklon.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Subotić napunila je 23 godine, a tim povodom je njen dečko, novosadski biznismen Petar Peca Raspopović za nju organizovao veliko rođendansko slavlje na svom imanju.

Petar se maksimalno potrudio oko svih detalja kako bi njegova draga proslavila svoj rođendan na najbolji mogući način.

Imanje je bilo ukrašeno mnogobrojnim balonima, hologramima i cvećem, a po nezvaničnim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žurka je koštala 10.000 evra. Točila su se najskuplja pića, a na stolu je bilo svakojakih đakonija.

Aleksandra, koja uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Pecom, nije krila sreću zbog svega što joj je dečko priredio.

Hvala ljubavi moja na divnom rodjendanu koji si mi organizovao juče❤️! Bilo je prelepo! 😍🧸❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Oct 6, 2019 at 12:57pm PDT

Imanje na kom je održano slavlje nalazi se na vrhu jednog brda nadomak Novog Sada, a Aleksandra se na slavlju pojavila kao gošća, jer je Peca već sve uredio.

Peca udovoljava Aleksandri u svemu, a njenu ćerku Magdalenu gleda kao svoju.

Pored košarkaškog, odbojkaškog terena, saune, slane sobe, đakuzija, flipera, bilijara i mnogih drugih sadržaja za zabavu i rekreaciju koje postoje na Pecinom imanju, on je izgradio i mali lunapark za Aleksandrinu ćerku Magdalenu i svoje sinove.

Velelepnom slavlju prisustvovale su mnoge javne ličnosti, kao i njeni bivši cimeri iz "Zadruge". Pored Osmana Karića, Nebojše Bojovića, na žurki je bio prisutan i pevač Đorđe David.

Bile su tu i: Maja Marinković, Sanja Stanković, Marijana Zonjić, kao i Aleksandrina majka Ljuba Pantović.

- Mnogo sam srećna, ovo je moj najbolji rođendan ikada! Osim što slavim rođendan, slavim i što imam najbrižnijeg i najboljeg dečka na svetu. Iskrena da budem, sve je on organizovao, od dekoracije, preko hrane, benda, torte, pa sve do najsitnijih detalja. Živim život iz bajke, on je moj princ kog sam dugo čekala. Ne bih da otkrivam šta mi je kupio za rođendan, jer on ne želi da se to sazna.

Čarlijevi andjeli na okupu ❤️! Srecan mi rodjendan 😍😂! @marijanaa_zonjic @majaamarinkovic ❤️ #23th #birthday #girls #girly #girlboss #party #partytime 🎀

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Oct 6, 2019 at 6:27am PDT

- Brak za sad ne planiram, kratko smo u vezi da bih o tome pričala, ali ako se ovako nastavi... nikad se ne zna - rekla je Aleksandra.

Iako Peca poseduje luksuznu vilu u kojoj bi mnogi voleli da žive, Subotićeva još uvek ne planira da otpočne zajednički život sa svojim partnerom. Smatra da je i za to prerano.

Moji drugari! ❤️❤️❤️ Srećan mi rodjendan 😍! @marijanaa_zonjic @mrs_s.happy ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Oct 5, 2019 at 2:43pm PDT

- Peca bi voleo da se preselim kod njega, ali smatram da mi je potrebno još malo vremena za to! Ipak smo nas dvoje kratko u vezi da bismo živeli zajedno. Puno vremena provodim sa njim, imam njegovu apsolutnu podršku, ali želela bih pre svega da stvorim nešto svoje, pa tek onda možemo da planiramo život pod istim krovom - zaključila je Aleksandra.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.