Bez golova u Inđiji, Spartak bolji od Radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u Inđiji, Spartak bolji od Radnika

Fudbaleri Inđije su u okviru 17. kola Superlige Srbije odigrali bez golova protiv šabačke Mačve. Gosti su uspeli da osvoje bod, ali su i dalje poslednji na tabeli sa samo pet osvojenih bodova. Spartak siguran u Subotici.

Sastale su se dve najslabije plasirane ekipe koje su odigrale pre svega borbenu utakmicu. Bilo je tu malo fudbalskog umeća jer je ulog bio ogroman. Gost da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu, a domaćin da prekine dugi niz poraza iza sebe. Na neki način rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su i uspeli u tome.

Pre svega domaćin da prekine taj niz poraza i osvoji prvi bod i pobegne sa magičnih sedam osvojenih bodova. Za to im je bilo potrebno čak dvanaest utakmice.

Sama igra je uglavnom bila rastrzana iako je domaćin na kraju bio taj koji je mogao da žali za propuštenom šansom za pobedu. Te prilike je uglavnom propuštao Brana Ilić, igrač od koga se očekuju golovi, ali su oni ponovo izostali. Šta je ovaj igrač promašio u 63.minutu je prosto neverovatno.

Milosavljev je uputio sa leve strane napada dobar centaršut, igrač gostiju kači loptu glavom, vara odličnog golmana Puletića. Lopta pada na nogu Ilića koji je na vrhu peterca i iz prve šutira ka praznoj mreži, ista završava u njoj, ali sa spoljne strane male mrežice. Imao je ovaj igrač bar još dve prilike za gol, ali Golubinčana baš neće "golgeterska sreća" od dolaska u Inđiju.

Sa druge strane gost nemoćan. Branili su se Šapčani kako su znali i umeli i najvažnije odbranili. Da nije bilo dva pokušaja sa distance, Jovanovića i Markovića, Preković bi ozbiljno nazebao na golu Inđije. Za kraj i isključenje gostujućeg igrača Miloša Adamovića. Malo toga je za nogom polazilo ovom igraču, da bi u 66.minutu zaradio opomenu zbog burne reakcije na odluku sudije, a samo pet minuta kasnije se potrudio i da zaradi drugu opomenu i crveni karton.

U narednom kolu Inđinčani gostuju u Kruševcu, dok Mačva na svom terenu dočekuje beogradski Partizan

Spartak siguran u Subotici

Fudbaleri subotičkog Spartaka savladali su na svom stadionu ekipu Radnika sa 3:1 u meču 17. kola Linglong Superlige.

Spartak je poveo golom Tufegdžića u 18. minutu, a rasplet meča viđen je u poslednjih desetak minuta. U finišu su viđena tri gola, dva u mrežu gostujuće, a jedan u mreži domaće ekipe.

Obradović je na 2:0 povisio u 82. da bi Denković golom u 90. minutu otklonio pitanje pobednika. Gosti su uspeli u nadoknadi da ublaže poraz golom Makarića.

Spartak je osvojio 24. bod, čime zauzima osmo mesto na tabeli, dok je Radnik sa devet manje na 13. poziciji.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Golovi zagarantovani kad igraju Spartak i Radnik

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2019, 01:12

Navikli su nas na efikasne okršaje, a ni večeras nije bilo drugačije. Pa ni kad je ishod u pitanju, jer otkako je Radnik došao do elitnog ranga takmičenja u njegovim sudarima sa Spartakom izvesno je samo da gost nikad ne pobeđuje. Pa tako i za kraj 17. kola Superlige, a kako se igralo u Subotici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.