Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Subotić je sadašnjeg dečka zapravo upoznala pre Davida!

Odmah po ponovnom ulasku u “Zadrugu 2”, Aleksandra Subotić je svima jasno stavila do znanja da je ne zanima bivši dečko David Dragojević, takođe učesnik rijalitija, budući da je napolju čeka neko drugi. Iako nije mnogo pričala o njemu, izvori bliski rijaliti zvezdi su za domaće medije otkrili brojne pojedinosti, a poslednja je prilično sočna. The post Aleksandra Subotić je sadašnjeg dečka zapravo upoznala pre Davida! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDRA GLUMI ŽRTVU? PEVAČ S KOJIM JE SNIMILA VRELE SCENE PROGOVORIO: Podigao sam je kad je tonula!

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2019, 01:55

Sa “Projekat bendom”, Beca Fantastik je snimio dve duetske pesme i u oba spota za ove numere se pojavljuje Aleksandra Subotić. Ovaj pevač je sinoć napravio odličnu atmosferu na žurki u “Zadruzi”, a mi smo sa njim proverili kako je bilo snimati spot sa starletom svega nekoliko dana nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.