Aleksandar Kolarov na ručku dodao hleb pogrešnom igraču

Izvor: Njuz.net, 25.Mar.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Kolarov na ručku dodao hleb pogrešnom igraču

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Kolarov ne zna kako mu se desio ovaj kiks na ručku


STARA PAZOVA, 25. mart 2013, (Njuz) – Levi bek srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov, tokom jučerašnjeg ručka sa saigračima, dodao je parče hleba Nevenu Subotiću umesto Zoranu Tošiću, saznaje Njuz.
Kolarov kaže da je pored njega stajala korpa sa  hlebom i da mu je Tošić mahnuo da mu doda jedno parče, ali da je on greškom hleb dodao Subotiću.
- Ne znam kako mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se to desilo. Tošić je tražio hleb, bio je slobodan, ali nekako sam ga pogrešno uputio i on je neplanirano došao do Subotića – rekao je Kolarov – U pitanju je moja velika greška, ali život ide dalje, biće novih zajedničkih ručkova na kojima ću probati da ovo ispravim.
Kolarov je na kraju kratkog razgovora rekao da se nada da nećemo puno pažnje posvetiti ovom njegovom kiksu i „da bismo mogli da napišemo nešto stručno umesto što samo pišemo gluposti“.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.