Ako neće Dortmund, ima ko hoće - Neven Subotić prioritet posrnulog bundesligaša

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako neće Dortmund, ima ko hoće - Neven Subotić prioritet posrnulog bundesligaša

Po svemu sudeći, srpskom defanzivcu su odbrojani dani na Vestfalenu, a posle Liverpula na njega je oko bacio i Hanover

Od štopera kpojeg je tražilo pola Evrope do viška kojeg klub jedva čeka da se reši. Prvo teška povreda, potom prošlosezonska kriza Borusije Dortmund i na kraju i promena trenera su sunpovratili karijeru Nevena Subotića. Srpski defanzivac je marginalizovan posle dolaska Tomaha Tuhela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na klupu Milionera i u januaru mu se sprema selidba.

Jirgen Klop kod kojeg Subotić eksplodirao i izrastao u jednog od najtraženijih evropskih štopera već iskazao želju da posle Majnca i Dortmunda nastavi saradnju sa Srbinom i u Liverpulu. Međutim, Redsi će imati i konkurenciju. Lokalna štampa javlja da je Hanover označio dovođenje Subotića kao jedan od prioriteta u zimskom prelaznom roku. Hanover igra očajno ove sezone i preti mu žestoka borba za opstanak, a jedan od osnovnih uzroka krize je očajno odrađen prelazni rok prošlog leta. Zato će Hanover u januaru morati da ispravlja greške i da ne misli na troškove.

Prelazak u tim koji se bori za opstanak, svakako ne bi bio korak napred za Subotića koji je ne tako davno bio meta Mančester Junajetda, Barselone, Milana, Juventusa... Ipak, s obzirom da nije u formi i da ne igra, možda bi manji pritisak odgovarao nekadašnjem reprezentativcu Srbije.

Naravno, ako Jirgen Klop povuče konkretne poteze nema dileme šta je atraktivnija opcija za Subotića.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.