Advokat Stanka Subotića negira veze svog klijenta

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Stanka Subotića negira veze svog klijenta

BEOGRAD - Povodom teksta „Šestorica šefova mafije pretnja i državi“, objavljenog u „Blicu“ 18. jula, Radoslav Tadić, advokat Stanka Subotića, uputio je saopštenje u kojem navodi da njegov klijent „nikada nije imao bilo kakve veze sa Sretenom Jocićem niti s Miletom Miljanićem“.

„Neistinitim pisanjem 'Blic’ ponovo pokušava da Subotića prikaže kao okorelog kriminalca. Razlozi za pokušaj 'Blica’ da Subotića poveže sa izvršenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teških krivičnih dela leže u pripremi javnosti za predstojeću osudu Subotića za tobožnju zloupotrebu službenog položaja, koja se očekuje u septembru, kao i u odgovoru 'Blica’ na tužbu za naknadu štete koju je moj klijent u inostranstvu podneo protiv osnivača vaših novina za neistinito i zlonamerno pisanje", navodi Subotićev advokat.

Povezane vesti: Avioni i bolnica u rukama mafije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.