Subaru of America najavio unapređeni BRZ model

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru of America najavio unapređeni BRZ model

Tom Doll, predsednik Subaru of America, objavio je nekoliko novih informacija vezanih za budući proizvodnu liniju ove kompanije.

Doll navodi da će naslednik Tribeca modela biti predstavljen u narednih nekoliko godina te da je reč o izuzetno zanimljivom modelu za koji naglašava da će biti veći od Tribeca modela. Kada je reč o budućnosti BRZ modela, Doll veruje da postoji mesto za BRZ u okviru proizvodne linije ove kompanije ali da predstavljanje druge generacije ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << modela u velikoj meri zavisi od odnosa sa kompanijom Toyota, a on je istom prilikom najavio i da bi kompanija mogla da poveća prodaju unapređenjem performansi.
Pogledaj vesti o: Subaru

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.