Izvor: Studio B, 24.Feb.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka kaže da je u subotnjem „Blicu" pročitala najavu smanjenja kamata na stambene kredite građana koji su imali zaduženje u evrima i šv. francima za kredite iz novembra/decembra 2011.

Gledateljka Slavica kaže da su joj u banci rekli da o tome ništa ne znaju, a u redakciji lista nije bilo autorke teksta.

Iz iznesenih podataka u javljanju gledateljke Jutarnjem programu nismo mogli ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << više da saznamo nego što je gledateljka već znala (a imala je u ruci pomenuti članak). 

Kako problem nije ni u kakvoj vezi sa gradom Beogradom, njegovim organima ili komunalnim preduzećima, možemo samo da je uputimo na nadležne službe Narodne banke RS, koje bi morale da raspolažu traženim podacima.

Informativni centar NBS: tel. 0800/111.110; imejl: informativni.centar@nbs.rs

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.