Zoran Babić poklonio sat Balši Božoviću usred sednice

Izvor: Radio 021, 15.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Babić poklonio sat Balši Božoviću usred sednice

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić poklonio je danas ručni sat poslaniku DS Balši Božoviću, tokom rasprave o amandmanima na Predlog zakona o konverziji.

Rasprava je u jednom trenutku "krenula" drugim tokom, pa su dvojica poslanika umesto o amandmanu koji je podnela Demokratska stranka, polemisali o njihovoj imovini. Božović i Babić su razmenili međusobne kritike, "prozivajući" jedan drugog čija je imovina veća.

Babić je kritikujući Božovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da poseduje veću imovinu, a kao ilustraciju za to naveo da njegov (Babićev) ručni sat nije mnogo vredan, rekao da pristaje da taj sat zameni za Božovićev.

Međutim, pošto Božović nije imao sat, prišao je Babiću koji mu je poklonio svoj sat, ne obazirući se na pitanje predsedavajuće Maje Gojković "poslaniče Božoviću kuda ste krenuli?".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Babić usred rasprave u Skupštini poklonio Božoviću sat

Izvor: Blic, 15.Jul.2015

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić poklonio je danas ručni sat poslaniku DS Balši Božoviću tokom rasprave o amandmanima na Predlog zakona o konverziji...Rasprava je u jednom trenutku krenula drugim tokom, pa su dvojica poslanika umesto o amandmanu koji je podnela Demokratska stranka, polemisali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.