Žeželj (SNS): Istorijski momenat za Kulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žeželj (SNS): Istorijski momenat za Kulu

Na juče održanim vannrednim lokalnim izborima u opštini Kula ubedljivo najveći broj glasova dobila je lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Zato što volim Kulu". Prema preliminarnim rezultatima na izbore je izašlo 50 procenata birača, a lista Srpske napredne stranke osvojila je 60 odsto glasova.

Prvi na listi, Nikola Žeželj, kaže da bi u budućem sazivu Skupštine opštine Kula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srpska napredna stranka trebalo da ima 26 od ukupno 37 mandata:

"Ovo je zaista istorijski momenat za Kulu, istorijski momenat za SNS. Ovaj isti tim ili malo izmenjen tim je pre dve godine osvojio 42 procenta, sada je na 60 procenata. To znači da smo svojim delima a ne samo time ko smo da pokažemo šta radimo u ovoj opštini i da je opština to prepoznala".

Socijalistička partija Srbije osvojila je oko 11 procenata glasova i pet mandata. Treća je lista Građanska grupa - Kritična masa koja je osvojila četiri mandata i oko devet posto glasova, a cenzus je prošla i lista Pokret za obnovu kraljevine Srbije koja je sa oko šest procenata osvojila dva mandata u novom sazivu Skupštine opštine Kula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.