Završeno glasanje u Šapcu; Građani čekaju rezultate

Izvor: B92, 05.Sep.2020, 21:32

Završeno glasanje u Šapcu; Građani čekaju rezultate

Ispred sedišta SNS u Šapcu, nakon što je glasanje na većini biračkih mesta završeno, počeli su da se okupljaju građani koji čekaju rezultate izbora.

Prema navodima iz SNS, obraćanja neće biti pre 22 časa.

GIK ne najavljuje pres konferencije.

Glasanje je danas ponovljeno na 27 od ukupno 100 biračkih mesta, a rezultati mogu uticati na promenu vlasti u tom gradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Aktuelni gradonačelnik Šapca i lider opozicione stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović na toj funkciji je od 2014. godine.

Tokom dana GiK je saopštio da je bilo više nepravilnosti, tvrdili su, kao i Zelenović, da su za to odgovorni naprednjaci.

Iz SNS su optužili Zelenovića da želi da promeni izbornu volju i poručili mu da se ne mogu obarati izbori samo zato što ne može da pobedi.

Pored građana i predstavnici medija su ispred SNS-a i čekaju da se obrati neko od funkcionera SNS nakon proglašenja rezultata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.