Zar neko treba da umre da bi SNS dobila vlast?

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar neko treba da umre da bi SNS dobila vlast?

Predsednik Opštine Iđija, Petar Filipović izjavio je danas gostujući u emisiji 1 na 1 RT Vojvodine da ne može da razume da je SNS spremna da neko umre kako bi njen kandidat postao gradonačelnik ove sremske opštine. On je dodao da su dvojica odbornika DS-a završila u bolnici u Sremskoj Kamenici zbog predinfraktnog stanja, što je posledica pritisaka kojima su bili izloženi kako bi potpisali za smenu vlasti u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Inđiji.
Filipović je objasnio da je sa troje odbornika spavao u hotelu u Andrevlju i pokazao hotelski račun. Objasnio je da su se na taj korak odlučili jer su odbornici bili zabrinuti za svoju bezbednost, ali i posle napada na novinara Vladimira Ješića.


Izvor: #opozicionar
The post Zar neko treba da umre da bi SNS dobila vlast? appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.