Zapaljena advokadska kancelarija poslanika

Izvor: Blic, 23.Maj.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljena advokadska kancelarija poslanika

Advokatska kancelarija narodnog poslanika Srpske napredne stranke Dragana Nikolića iz Vranja zapaljena je jutros oko 6.45 časova, pričinjena je materijalna šteta na objektu, a izgorela je i sudska dokumetacija.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva Zare Dinić, a nekoliko pripadnika Policijske uprave Vranje obezbeđivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je objekat, javila je Regionalna televizija Vranje.

U trenutku požara Nikolić nije bio u Vranju s obzirom da je u toku zasedanje Skupštine Srbije.

Kancelarija poslanika Nikolića nalazi se u centru grada, preko puta Hotela Vranje, pored Skupštine grada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje:Zapaljena advokadska kancelarija poslanika

Izvor: Mondo, 23.Maj.2014

Advokatska kancelarija narodnog poslanika Srpske napredne stranke Dragana Nikolića iz Vranja zapaljena je jutros oko..

Nastavak na Mondo...

Zapaljena kancelarija poslanika

Izvor: B92, 23.Maj.2014

Vranje -- Advokatska kancelarija narodnog poslanika SNS Dragana Nikolića iz Vranja zapaljena oko 6.45 časova, pričinjena je materijalna šteta i izgorela dokumetacija...Uvidjaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva Zare Dinić, a nekoliko pripadnika Policijske uprave Vranje obezbedjivalo...

Nastavak na B92...

VRANJE: Zapaljena advokatska kancelarija narodnog poslanika SNS!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2014

U trenutku požara Nikolić nije bio u Vranju s obzirom da je u toku zasedanje Skupštine Srbije. Kancelarija poslanika Nikolića nalazi se u centru grada, preko puta Hotela Vranje..VRANJE - Advokatska kancelarija narodnog poslanika Srpske napredne stranke Dragana Nikolića iz Vranja zapaljena je jutros...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.