Vulin poručio Vučiću: U pravu sam, pogledaj DOS

Izvor: Mondo, 18.Nov.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin poručio Vučiću: U pravu sam, pogledaj DOS

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je danas predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da ne odbacuje mogućnost da parlamentarni izbori ipak budu raspisani.

Foto: youtube/screenshot

"Ponašanje partija DOS-a govori da sam u pravu. Čim su čuli da ne moraju da izađu pred građane, odmah su počeli sa napadima, uvredama, prizivanjem stranaca... Dok su bili suočeni sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogućnošću da izađu pred birače sa svojim rezultatima, bili su vrlo tihi", istakao je Vulin.

On je dodao da Srbiji treba dati priliku da kaže šta misli o politici slobodne i vojno neutralne Srbije koju vodi Vučić, i o mržnji koja vodi partije DOS-a, navodi se u saopštenju PS.

SNS ODLUČIO: U martu samo gradski izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin savetuje Vučića: Ne odbacuj mogućnost parlamentarnih izbora

Izvor: Blic, 18.Nov.2017

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je danas predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da ne odbacuje mogućnost da parlamentarni izbori ipak budu raspisani...- Ponašanje partija DOS-a govori da sam u pravu. Čim su čuli da ne moraju da izađu pred građane, odmah su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.