Vučić odgovarao na pitanja kroz emotikone

Izvor: RTS, 06.Jan.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić odgovarao na pitanja kroz emotikone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je ekskluzivan intervju dnevnom listu "Blic" u kojem je, umesto reči, na pitanja odgovarao koristeći emotikone.
Tako je, na primer, na pitanje o tome kakva će biti kampanja (za beogradske izbore) odgovorio znakovima koji se "prevode" sa: "Mnogo novca, mnogo medijske pažnje, ali negativna".

Od izbora očekuje, između ostalog, da će biti iscrpljujući, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da o tome ne želi da govori.
Uz pomoć emotikona opisao je i kakav bi trebalo da bude kandidat SNS za gradonačelnika - dobar, jaka ličnost, obrazovan...
Komentarišući spekulacije na društvenim mrežama da je Šapić njegov čovek i da li bi sa njim mogao da formira gradsku vlast posle izbora, Vučić je odgovorio uz pomoć znaka koji pokazuje veliku tugu, a često se koristi u ironične svrhe.
Kao razlog za povratak bivšeg gradonačelnika Draga Đilasa u politiku Vučić vidi pre svega želju za novcem.
Kada je reč o srpskoj ekonomiji, smatra da je ona izgledala bolesno i da je bila u opadanju pre nego što je došao na vlast, a danas ocenjuje da su ekonomske prilike u usponu - sličicom na kojoj je grafikon koji pokazuje rast.
Vučić je "odgovorio" i na niz ličnih pitanja, te je "otkrio" da od njega deca dobijaju poklone, knjige, pribor za slikanje i flašicu za mleko, a da vreme s porodicom provodi obično obedujući i uz igru.
Na pitanje koji emotikon najbolje opisuje njegovu stranku, Vučić je "naveo" da su to partnerstvo i snaga.
Među korisnicima pametnih telefona i Vibera, emotikoni važe za veoma funkcionalan i iskreni "jezik" komunikacije.
Pre Vučića, takav intervju dao je sadašnji kancelar Austrije Sebastijan Kurc za austrijski list Klajne Cajtung.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PRVI PUT: Vućić odgovara emotikonima

Izvor: Mondo, 06.Jan.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju listu "Blic" u kojem je, umesto reči, na pitanja odgovarao koristeći emotikone. Evo kako je opisao kampanju i političke protivnike, a kako je odgovorio na neka lična pitanja...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Tako je, na primer, na pitanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.