Vučić jedini kandidat za predsednika SNS-a

Izvor: Politika, 24.Sep.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić jedini kandidat za predsednika SNS-a

BEOGRAD – Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić biće jedini kandidat za predsednika te stranke na stranačkoj izbornoj skupštini, zakazanoj za subotu, 29. septembar, saopšteno je danas posle sednice Glavnog odbora SNS-a, koja je bila zatvorena za javnost.

Vučić je novinarima posle sednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koja je trajala sat i po u Sportskom centru Šumice, rekao da će izborna skupština birati zamenika predsednika SNS, Predsedništvo i Glavni odbor stranke.

Vučić je odbio da navede ime kandidata za zamenika predsednika SNS, koga bi trebalo da predloži novoizbrani predsednik stranke.

Upitan da li će Jorgovanka Tabaković imati stranačku funkciju, Vučić je odgovorio da, i ako bude imala funkciju, ona je neće obavljati sve dok je na mestu guvernera Narodne banke Srbije.

Vučić je najavio da će Glavni odbor SNS nekoliko dana posle izborne skupštine izabrati potpredsednike stranke.

Beta

objavljeno: 24.09.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Danas se nisam bavio Kosovom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se danas "nije bavio Kosovom", nego korupcijom, i da ne zna šta je potpisano sa Prištinom, već da je to pitanje za "nekog drugog ko je u toku sa tim". ..Pitajte nekog drugog : Aleksandar Vučić  ..Vučić koji je koordinator Biroa za koordinaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.