Vučić: Videćemo da li će opozicija imati više od SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Videćemo da li će opozicija imati više od SNS

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je veoma ponosan na rezultate ostvarene u gradu Beogradu, rekavši da će moliti ljude da glasaju za sve što je urađeno.

Vučić je za televiziju Hepi rekao da veruje da opozicija ima velike šanse i da je blizu pobede na izborima za Skupštinu grada Beograda.

"Nikakve razlike između svih njih nema. Da li će imati više od SNS, to ćemo još da vidimo", rekao je Vučić, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji je predsednik Srbije.

Ocenjujući da se svi u opoziciji ni u čemu ne razlikuju osim u netrpeljivosti jednih prema drugima, Vučić je kazao da "mogu svi sa svima" i da će sve uraditi da pređu cenzus, uđu u parlament i unose nestabilnost.

Vučić je istakao da je danas svaki Beograđani zadužen za najmanje 300 evra manje u odnosu na pre četiri godine zahvaljujući odgovornoj gradskoj vlasti, koja je smanjila sve dugove i izgradila više nego prethodna vlast.

Izbori za odbornike Skupštine grada Beograda održaće se 4. marta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić: Opozicija blizu pobede na izborima u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 08:50

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je veoma ponosan na rezultate ostvarene u Beogradu, rekavši da će moliti ljude da glasaju za sve što je urađeno...On je rekao da veruje da opozicija ima velike šanse i da je blizu pobede na izborima za Skupštinu grada Beograda..."Nikakve...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.