Vučić: Prevaziđite svađe, ujedinimo se jer trebamo Srbiji! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prevaziđite svađe, ujedinimo se jer trebamo Srbiji! (FOTO)

- Danas sam apelovao na sve članove Predsedništva da se ujedine u želji da se pomogne Srbiji i da se prevaziđu, ako postoje i gde postoje, eventualne nesloge, da se posvete radu - rekao je lider SNS-a

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić apelovao je danas na članove Predsedništva stranke da se ujedine u želji da pomognu Srbiji.

On je rekao da se, ukoliko postoje, prevaziđu nesloge i najavio da će se konačna ocena o radu svih državnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << organa biti doneta do kraja aprila.

Foto: Tanjug/Zorana Žestić

Vučić je na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva stranke rekao da je dogovoreno da se za 1. mart raspišu izbori za opštinske i gradske odbore SNS-a, kao i da će doći do značajnih promena u Glavnom odboru stranke, koji će održati sednicu naredne nedelje.

On je rekao da je na sednici Predsedništva bilo reči o zadacima koje SNS ima pred sobom, kao stranka koja mora da se ponaša najodgovornije, najozbiljnije, da pred građane izlazi sa činjenicima i istinom, i da preduzima teške mere kako bi se zemlja izvukla iz krize u kojoj je, kako je rekao, ponajmanje krivicom SNS.

Foto: Tanjug/Zorana Žestić

- Naša obaveza da se ponašamo drugačije od svih do danas, što znači da naša stranka ne sme da bude biznis partija kakve su bile sve partije. Ne smemo da budemo stranka u kojoj će funckioneri da se bave svojim ličnim finansijskim napretkom, a ne da vode računa o interesima gradjana – rekao je Vučić.

- Danas sam apelovao na sve članove Predsedništva da se ujedine u želji da se pomogne Srbiji i da se prevaziđu, ako postoje i gde postoje, eventualne nesloge, da se posvete radu – rekao je Vučić.

VUČIĆ “GRDI” SVOJE MINISTRE: Evo koji će se funkcioneri i zbog čega naći na UDARU

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.