Vučić: Podržavamo studente, zahtevi su realni (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Okt.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Podržavamo studente, zahtevi su realni (VIDEO)

- SNS podržava proteste studenata pojedinih fakulteta i univerziteta jer su ti zahtevi nikada razumniji - izjavio Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić podržao je danas proteste studenata i osudio sinoćnji napad na Filološkom fakultetu u

Beogradu.

"SNS podržava proteste studenata pojedinih fakulteta i univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jer su ti zahtevi nikada razumniji tri neto zarade da ne prelazi visina školarina, ništa razumnije i normalnije od tog zahteva nema", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Studentski parlament: Neadekvatna blokada fakulteta

Studenti BU blokiraju nastavu na Filološkom fakultetu

Studenti će prenoćiti na Filološkom fakultetu

Brine bahatost

On je dodao da SNS brine "nevidjena bahatost i bezobrazluk režima - da pošalju bandite sa fantomkama na glavama, a da sutradan u svojim programima kažu - grupa mladih ljudi sa fantomkama na glavama napala je studente".

"Kada je grupa mladih sa fantomkama na glavama napala režimlije onda su to bili huligani, divljaci, bolesnici, a kada napadaju studente onda to više nisu, već grupa mladih sa crnim kapama", kazao je Vučić.



Nemaju televiziju


Vučić je rekao da SNS nije vlasnik nijednog kanala, kao i da to neće ni biti i dodao da se raduje "otvaranju konkurencije i činjenici da je moguće da se pojavi još neki medij koji će da kaže poneku istinu u Srbiji".

Kako je naveo, Srbija se po izdavanju gradjevinskih dozvola nalazi na 175. mestu u svetu.

"Iza nas je nekoliko afričkih zemalja u kojima nikakvog poslovanja

nema kada je reč o stranim investicijama", rekao je zamenik predsednika SNS-a.

On je rekao da je u Srbiji za izdavanje gradjevinskih dozvola potrebno 279 dana i ocenio da osoba koja je krenula da investira za to vreme može da zaboravi i šta i gde radi, kao i u šta investira.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.