Vučić: Nisam ni ja bezgrešan ali... Rekao sam Ani da takve stvari više neću da čujem!

Izvor: BKTV News, 06.Maj.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam ni ja bezgrešan ali... Rekao sam Ani da takve stvari više neću da čujem!

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku.

"Ana Brnabic ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ali je važno da se ljudi bore i da rade. Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to će biti moj stav u budućnosti", rekao je Vučić u intervjuu za "Kurir" koji je objavljen na sajtu tog lista.

Upitan da li mu je Brnabić posle oštre polemike na sednici Vlade pre tri dana između ministra Nenada Popovića i ministarki nudila ostavku, Vučić je rekao da to ne može da kaže na takav način.

"Ne mogu ja da kažem to na takav nacin. Ana mi je rekla da joj je to bio najteži dan, da joj je došlo da kaže ovako i onako, ja sam joj rekao da tako nešto ne dolazi u obzir i takve stvari necu više da cujem, jer bi ja trebalo onda svaki dan da plačem nad svojom sudbinom i da kukam... Sedi i radi, i to je to", preneo je Vučić.

On je ocenio i da se ta situacija nema veze sa spornim tvitom.

У тренутку када се као држава боримо на све начине да подржимо рађање, из Хрватске нам увозе геј сликовнице! То под хитно треба зауставити! Морамо да станемо на пут онима који желе да нас убеде да је у реду да "РОКО ИМА ДВЕ МАМЕ, А АНА ДВОЈИЦУ ТАТА".https://t.co/QXZNXi0b74

Na pitanje kakva je njegova poruka, pre svega ministarkama iz SNS Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Vučić je istakao: "Moja poruka biće svima nedvosmislena na zasedanju Predsedništva stranke koje ce biti organizovano u narednih desetak dana".

"Bice jasna poruka - Ana Brnabić ima moju podršku i nemam nikakav problem sa tim, ako vam se to ne sviđa. Kome se ne sviđa, u stranci možete da donesete kakvu god hoćete odluku", poručio je Vučić.

Upitan da li će ipak biti rekonstrukcije Vlade, odgovorio je potvrdno.

"Rekonstrukcije će biti svakako, ali tek pošto budemo videli kako se odvijaju stvari oko Kosova", naveo je Vučić.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić jasno i glasno: Kome se ne sviđa Brnabić...

Izvor: Mondo, 06.Maj.2018

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici predsedništva stranke, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima u vezi s premijerkom Anom Brnabić i trzavicama u Vladi. Najava čistke u stanci...Foto: Tanjug/Dimitrije Goll.."Ana Brnabić ima moju nedvosmislenu podršku....

Nastavak na Mondo...

Vučić: Jasna poruka, Brnabićevoj puna podrška

Izvor: B92, 06.Maj.2018

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS uputiti jasnu poruku svima da Ana Brnabić ima njegovu podršku. "Ana Brnabic ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. Ali je važno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.