Vučić: Nije bilo lako. Nadam se da će sve biti u redu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nije bilo lako. Nadam se da će sve biti u redu

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića s poslanicima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) o podršci kandidatkinji za predsednicu vlade Ani Brnabić završen je posle skoro dva sata.

Najavljeno je da će se novinarima obratiti potpredsednica SNS-a Marija Obradović.

Vučić je na pitanje novinara zašto je sastanak trajao dva sata kratko rekao: "Nije bilo lako. Obratiće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vam se Marija".

Upitan kako komentariše to što koalicioni partner Socijalistička partija Srbije (SPS) traži pet ministarskih mesta, Vučić je rekao: "Ja se nadam da će sve biti u redu

Vučić se u sedištu SNS-a u Beogradu sastao s poslanicima te partije posle navoda u pojedinim medijima da su neki od njih nezadovoljni predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka i izjave lidera koalicionog partnera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da poslanici njegove stranke neće glasati za nju.

S druge strane, drugi koalicioni partneri naprednjaka, SPS, Socijaldemokratska stranka Srbije i Pokret socijalista, najavili su podršku Ani Brnabić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Počeo sastanak Vučića s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

Izvor: Beta, 19.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas oko 9.00 sastanak s poslanicima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) o podršci kandidatkinji za predsednicu vlade Ani Brnabić. Vučić se u sedištu SNS-a u Beogradu sastao s poslanicima te partije posle navoda u pojedinim medijima da su neki...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.