Vučić: Ne svađam se sa Nikolićem i neću se svađati

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne svađam se sa Nikolićem i neću se svađati

Lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da se on i predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne svađaju, niti će se u budućnosti svađati.

On je na stranačkom skupu SNS u Kovinu rekao da politički protivnici pokušavaju da naprave situaciju i priikažu kako su on i predsednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo."I Tomu i mene je sramota da na to odgovaramo, ali da im olakšamo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - ne svađamo se i nećemo se svađati. Mi nismo deca koja zaboravljaju da šanse za promene u Srbiji nisam doneo ja već Tomislav Nikolić svojom pobedom. On je otvorio vrata da Srbija može da krene putem promena, da postane normalna", kazao je Vučić.Vučić je rekao da u Briselu 2. aprila predstoje teški razgovori, ali da će, koliko god da je teško, državni vrh doneti odluku koja će biti u interesu građana."Nemojte da sumnjate u to. Donećemo odluku koja će obezbediti dobro Srbiji i našoj deci", poručio je Vučić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kovinu.Lider naprednjaka je istakao da predstoje teški razgovori:"Ali nisam došao ovde ni da kukam ni da plačem zbog naše političke sudbine i što smo saterani u ćorsokak i što smo mnogo lošeg preživeli u poslednjih 20 godina, već da kažem da, ma koliko teško bilo, državni vrh će doneti odluku koja će biti u interesu našeg naroda".Lider SNS je izjavio da će SNS smeniti svakog svog ministra koji ne radi dobro, bez obzira na to da li su drugi partneri u vlasti zadovoljni radom svojih ministra."Nije važno kada drugi kažu da su zadovljni svim ministrima i direktorima. Ako vi jeste u redu, ali mi ćemo naše da ocenimo i na kraju kada vidimo rezultate na semaforu, da li je narod zadovoljan, i to ćemo raditi svakih šest meseci", poručio je Vučić.On je rekao da su Srbiji potrebne promene i da Srbije nema vremena da čeka, da mora brzo napred."Mi se ne takmičimo sa ostalima koliko ćemo da branimo nekog svog, već koliko ćemo biti uspešni, koliko ćemo dobrih ljudi dovesti i kakve ćemo rezultate da napravimo", rekao je Vučić.B92, Tanjug
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.