Vučić:Nama ni Murinjo ne bi bio dobar selektor

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Nama ni Murinjo ne bi bio dobar selektor

NIŠ – Konvencijom održanom u niškom Narodnom pozorištu Srpska napredna stranka obeležila je danas pet godina od osnivanja. Konvenciji je prisustvovao lider naprednjaka Aleksandar Vučić, ministri, funkcionieri i članovi ove stranke, kao i predstavnici drugih stranaka, Srpske pravoslavne crkve i Katolike crkve.  

 „Svima mora biti jasno da se ne isplati krasti u Srbiji, da ćemo uvek postavljati pitanje gde su narodne pare. Nikada nismo i nećemo postaviti princip pljačke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sopstvenog naroda kao vrhovni princip našeg političkog delovanja“, izjavio je Aleksandar Vučić pred više stotina građana okupljenih ispred Narodnog pozorišta.

Vučić je istakao da je obaveza ove stranke da u narednom periodu pokaže još više odlučnosti i hrabrosti.

„Moraćemo da pobedimo hroničku apatiju, da nadoknadimo znojem ono što bi sutra plaćali glađu. Zahvalan svim članovima i simpatizerima SNS što i dalje podržavaju svoje rukovodstvo iako je ono preduzelo niz teških mera u Srbiji“, istakao je Vučić.

Lider naprednjaka je istakao da je juče po prvi put video da  je neka vrsta optimizma i narodne volje uspela da pobedi dežurne mrzitelje i one koji svemu nađu manu.

„Takav smo narod da nam ni Murinjo ne bio bio dobar selektor iako je dva puta osvajao šampionat Evrope. Kod nas bi se našao neko d a pita a što nije 30 puta i da nama takav selektor treba bez obzira što takvog nema na svetu.Kada je prvi avion „Er Srbija“ sleteo na aerodrom pojavili su se na različitim društvnim mrežama razni mrzitelji i tome su našli neku manu. Ne samo simpatizeri SNS, već cela Srbija se pobunila protiv takve mrziteljske politike i govorila „ne rušite nam nadu, ne govorite ružno o nečemu što je lepo“.  Sada sam uveren sam da normalna, pristojna i moderna Srbija mora da pobedi“, rekao je Vučić.

On je istakao da je narod prepoznao da je SNS iskreno za napredak za napredak i modernizaciju Srbije.

„Narod je prepoznao da imamo pošten odnos, da želimo da milioni i milijarde dolaze u Srbiju, a ne u naše džepove kao što su to radili neki koji su radili pre nas na vlasti. Zahvalan sam vam i na još  jednoj činjenici – vi biste bez mene uspeli svakako, a ja bez vas ne bi nikako“, naglasio je Vučić.Na skupu su govorili gradonačelnici Niša, Leskovca i Kruševca.

(Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.