Vučić: Đilas i Vesić ne mogu da se porede

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Đilas i Vesić ne mogu da se porede

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne mogu porediti nekadašnji predsednik Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i aktuelni zamenik gradonačelnika i bivši zvaničnik DS-a a sada SNS-a Goran Vesić, jer je Vesić uvek išao za istom idejom, dok je Đilasu ideja bila samo novac.

Vučić je novinarima u Grdelčkoj klisuri rekao da se Đilas i Vesić ne mogu porediti, "jer ne možete da poredite Đilasove milione i Vesićevo potkrovlje" >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i optužio Đilasa da pre dolaska na vlast nije imao ništa osim stana na ime svoje supruge i jedng automobila, kao i da se na vlasti obogatio.

Đilas je ranije ove nedelje rekao da je svoje stanove i kuće kupovao od svojih para, a da je Vesić uzeo potkrovlje u Njegoševoj ulici čim je ušao u DS.

Vučić je rekao da je Vesić uvek pratio svoju ideju i da je i kada je prešao u Srpsku naprednu stranku pratio ideju za kojom je išao i kada je pratio ubijenog premijera Srbije i predsednika DS Zorana Đinđića.

"Goran Vesić je pratio svoju ideju, pratio je onu ideju za kojom je išao za Đinđićem", rekao je Vučić novinarima u Grdeličkoj klisuri.

On je dodao da se s Vesićem nije slagao ni na fakultetu, kada je Vesić bio član DS, dok prema njegovim rečima, Đilas tada nije bio član DS.

Vučić je rekao da se Vesić sklonio nakon što su "unutar DS odlučili da se sami obračunaju sa Đinđićem", ali da je i tada bio lojalan i nije loše govorio o DS.

"Mislite da je danas lako Vesiću? I dalje ga 50 ili 60 odsto članova SNS-a gleda kao uljeza", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.