Vučević: Uskoro konačni rezultati izbora

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 11:15

Vučević: Uskoro konačni rezultati izbora

Ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević rekao je da očekuje da će narednih dana Republička izborna komisija proglasiti konačne rezultate izbora.

Kako je rekao, onda počinje da teče rok do 30 dana za konstituisanje Narodne skupštine.

"Da li je to oko Sretenja, da li je koji dan posle Sretenja, da ne pogrešim možda i pre. To je sve stvar političkog dogovora i tehnički detalji koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne interesuju mnogo gradjane i ne treba", rekao je Vučević na RTS.

Vučević je istakao da je sigurno da će se u zakonom predvidjenim rokovima, Ustavom definisanim rokovima, konstituisati Skupština i da se onda udje u razgovore oko formiranja Vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OKO SRETENJA ILI KOJI DAN POSLE" Vučević: Očekujem da RIK proglasi konačne rezultate izbora narednih dana

Izvor: Blic, 11.Jan.2024

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da očekuje da će narednih dana Republička izborna komisija proglasiti konačne rezultate izbora i da onda počinje da teče rok do 30 dana za konstituisanje Narodne skupštine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.