Vučević: Uhapšeni su uzurpatori, a ne paori

Izvor: Studio B, 19.Mar.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Uhapšeni su uzurpatori, a ne paori

Predsednik novosadskog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je članove DS-a da se probude iz sna, u kome se kriminal i pljačka nagrađuju, jer je u krađa državne imovine i narodnih para bez sankcija u Srbiji danas više nije moguća.

"Ne čudi me histerija Gorana Ješića, jer zna da je vremenu DS kriminala došao kraj", istakao je Vučević i dodao da Ješić treba da bude realan i shvati da "jedini koji moraju biti uhapšeni su on, njegov šef Pajtić i ostali kriminalci >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji godinama u sprezi sa tajkunima pljačkaju državnu imovinu".

Vučević je istakao da u petak uveče nisu uhapšeni nikakvi paori, već Ješićevi i Pajtićevi batinaši, koji su po dogovoru sa tajkunima uzurpirali državno zemljište, a koji su od ranije poznati državnim organima Srbije i Mađarske.

"Naravno da vama iz DS posebno smeta što ne možete više da kradete državu, i što ste sprečeni da ponovo poklanjate državno zemljište raznim Šarićima i Jerkovićima", poručio je Vučević Ješiću.

Ješić je sinoć, povodom hapšenja šest osoba koje nisu dozvoljavale pristup jednoj parceli od 250 hektara u opštini Sombor, izjavio da je vlast odgovorna za navodnu uzurpaciju zemljišta.

 

"Paori" sa više krivičnih dela

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, komentarišući navode da je juče uhapšeno šest poljoprivrednika u opštini Sombor koji su navodno čuvali državnu parcelu, da takozvani paori nemaju poljoprivredno gadzinstvo, ali da imaju veliki broj krivičnih dela.

On je naveo da su se i ranije dešavale mahinacije oko poljoprivrednog zemljišta i subvencija , pa su tako različite grupe tajkuna koje su se ovajdile gurale paore da ih predstavljaju i potuku se za njh.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.