Vučević: SNS ne kupuje glasove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: SNS ne kupuje glasove

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević osudio je danas bilo kakav uticaj na izbornu volju birača i izrazio nadu da će organi reda utvrditi da li su tačne informacije da pojedina udruženja boraca za račun SNS kupuju glasove za predstojeće izbore.

"Srpska napredna stranka je daleko najača stranka u zemlji i ne vidim zbog čega bi to radila. Pre će biti da tako nešto rade oni koji se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za cenzus i zato se nadam da će organi reda što pre utvditi da li je to tačcno ili nije", rekao je Vučević, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Povodom informacije koje su se pojavile u javnosti da pojedina udruženja učesnika ratova za račun SNS kupuju glasove za predstojeće pokrajinske i lokalne izbore, Vučević je rekao novinarima da je "još 2012. godine bio prilično usamljen u tome kada je upozoravao na slična dešavanja".

On je dodao da u razgovoru sa građanima i do njega stižu informacije da se na različite načine pokušava uticati na izbornu volju i apelovao na sve da se sa tim prestane.

"Nadam se da će država najoštrije sankcionisati one koji to čine", rekao je Vučević.

Na pitanje da li će, ukoliko se utvrdi da su te glasine tačne, oni koji to čine biti i politički sankcionisani, Vučević je potvrdno odgovorio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.