Vučević: Predsedništvo SNS odbilo ponudu Nikolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Predsedništvo SNS odbilo ponudu Nikolića

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je predsedništvo SNS "odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću" u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima.

„Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vučiću", izjavio je Vučević u emisiji Pravi ugao Radio televizije Vojvodine.

Podsetimo, predsedništvo SNS-a u utorak je predložilo da Vučić bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, potom su se u javnosti pojavile nezvanične informacije da će se i Nikolić kandidovati da bi danas aktuelni predsednik rekao da još uvek čeka na dogovor sa Vučićem.

Vučević je ocenio da je situacija u SNS "u najboljem redu" i naveo da očekuje da će glavni odbor stranke sutra jednoglasno podržati Vučićevu kandidaturu.

Dodao je i da je nesporna jedinstvena podrška poslanika SNS u Skupštini Srbije politici stranke i kao neosnovane spekulacije odbacio navode da možda i 40 poslanika SNS podržava Nikolića. Podsetio je i da je sin Tomislava Nikolića Radomir na sednici predsedništva SNS podržao kandidaturu Vučića.

"Ovakvi trenuci svakako testiraju jedinstvo stranke", ustvrdio je.

Gostovanje gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića u emisiji "Pravi ugao" možete pogledati ovde.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Predsedništvo SNS odbilo Nikolićev predlog Vučiću"

Izvor: B92, 16.Feb.2017

Novi Sad -- Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću"..."Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića Vučiću", izjavio je Vučević za Radio...

Nastavak na B92...

Vučević: Predsedništvo SNS odbilo ponudu Nikolića

Izvor: N1 televizija, 16.Feb.2017

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je predsedništvo SNS "odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću" u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima..."Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je predsedništvo stranke odbilo ponudu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.