Vrh SNS jednoglasno za vanredne izbore

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrh SNS jednoglasno za vanredne izbore

Predsedništvo SNS jednoglasno je podržalo predlog o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Foto: Emil Vaš / BetaVučić je u subotu najavio da će na Predsedništvu stranke predložiti da se na vanrednim parlamentarnim izborima proveri volja naroda i ocenio da je atmosfera u društvu takva da su referme nemoguće kao i da se mnogo toga ne može uraditi.Podpredsednici >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << SNS-a i članovi Predsedništva Nebojša Stefanović i Nikola Selaković juče su u izjavama novinarima rekli da očekuju da će Predsedništvo podržati Vučičev predlog, kao i da će građani Srbije izaći na izbore istovremeno sa Beograđanima, odnosno 16. marta.Ovo je prva sednica Predsedništva u novom sastavu, budući da je izborna skupština SNS juče izabrala novo Predsedništvo koje sada ima 28 članova.Pročitajte još: Dačić će uputiti obrazloženje za raspuštanje Skupštine i raspisivanje izbora Vučić prelomio: Idemo na izbore! Odluka o izborima nije iznenađanje Antić: Izbori odgovaraju SPS-u Dačić: Izbori da ne uspore pregovoreČlanovi Predsedništva su Jorgovanka Tabaković, Ljubiša Stojmirović, Gojko Radić, Aleksandar Nikolić, Radomir Nikolić, Igor Mirović, Milosav Miličković, Zorana Mihajlović, Goran Knežević i Jadranka Joksimović.Članovi Predsedništva su i Aleksa Jocić, Marko Đurić, Dejan Đurđević, Bojan Dimitrijević, Maja Gojković, Miloš Vučević, Bratislav Gašić, Veroljub Matić, Milan Bačević, Vladanka Malović, Aleksandra Tomić, Branislav Prostran, Zlatibor Lončar, Zoran Babić, Goran Cvetanović i Zoran Perišić.B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vučić: Jednoglasno za vanredne izbore

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2014

BEOGRAD - Predsjedništvo vladajuće Srpske napredne stranke /SNS/ jednoglasno je podržalo prijedlog o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, saopštio je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.