Vranje: Bivši odbornik SNS-a iza rešetaka

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Bivši odbornik SNS-a iza rešetaka

VRANJE – U akciji uprave kriminalističke policije, Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju, do sada je prema rečima gradonačelnika Vranja Zorana Antića uhapšeno osam osoba koje se terete za niz kriminalnih radnji, među kojima i brojne paljevine automobila, stambenih i ugosstiteljskih objekata. Prema još nepotvrđenim informacijama uhapšeni su Miloš Mladenović zvani Žaba (25), Miloš Popović zvani Pakman(23), Miloš Anđelković zvani Anđel (22), Miloš Cvetković zvani Banjurac (23), Velimir Vukoslavović, Božidar Stojanović (26) i Dejan Nikolić zvani Kantar (33), kao i još dva lica. Miloš Mladenović je bio odbornik u Skupštini grada, a njegovo hapšenje zvanično je potvrdila Bojana Veličkov, zamenica gradonačelnika Vranja i visoki funkcioner Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, dodajući da je on podneo ostavku i da više nije odbornik SNS –a. Inače Miloš Mladenović je početkom novembra privođen zbog sumnje da je zapalio automobil gradskom većniku Branimiru Stojančiću, ali mu je pritvor ukinut zbog nedostatka dokaza. Prema podacima Policijske uprave u Vranju u ovom gradu je od 2008. do danas u podmetnutim požarima zapaljeno dvadesetak automobila, ugostiteljskih objekata i privatnih kuća. U požaru koji je 2. jula 2012. godine podmetnut u diskoteci "Paladijum" potpuno je izgorelo gradsko pozorište "Bora Stanković", koga je od diskoteke delio jedan zid.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Osumnjičeni za paljenje automobila u Vranju još u pritvoru

Izvor: Press, 29.Dec.2012, 15:00

Stamenković je za agenciju Beta izjavio da će nakon isteka policijskog zadržavanja, koje im je određeno juče, biti saslušani kod istražnog sudije Višeg suda u Vranju koji će odrediti dalje mere. U Vranju su juče u akciji Žandarmerije, Kriminalističke policije i PU Vranje uhapšeni Miloš...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.