Izvor: Novine novosadske, 04.Sep.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski DS osudio napade na Pavličića

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) danas je najoštrije osudio nastavak napada na ličnost gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i, kako navode, zaoštravanje političke situacije u Novom Sadu.
Citirajući reči v.d. predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da ta partija “dolazi na vlast“ u Novom Sadu, vojvođanske demokrate ističu da naprednjaci na tu vlast “kidišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << ne birajući sredstva i ne poštujući izbornu volju građana, a unoseći nemir i atmosferu linča“.
“Novosadske ulice osviću ispisane porukama mržnje i netolerancije kao najave jedinog programa koji ta stranka može imati i sprovoditi, a čega se građani Novog Sada dobro sećaju“, navodi se u saopštenju vojvođanskog DS-a i ističe da DS ne sprečava formiranje nove većine u Novom Sadu.
Pokrajinski odbor DS-a naglašava da ta stranka insistira na očuvanju mira, kulture i tolerancije u Novom Sadu i na zaštiti bezbednosti svojih čelnika.
“Očigledna je razlika između koalicije koja nema poverenje građana, pa prljavim sredstvima mora da okupira Novi Sad, i Demokratske stranke koja je bila i ostaje servis građana“, kaže se u saopštenju.
Vojvođanski DS zaključuje da “nije nervozan onaj koji odlazi ostavljajući uređen sistem, uredne račune i punu kasu, već je nervozan onaj koji žuri da se domogne okupacionog plena“.
Izvor: Tanjug/RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.