Vlasnik „Obuća Pavle“ na čelu DS za Pirotski okrug

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik „Obuća Pavle“ na čelu DS za Pirotski okrug

PIROT – Novi predsednik Okružnog odbora DS je Srdjan Pavlović, vlasnik fabrike dečije obuće “Obuća Pavle“ iz Bele Palanke.

Za njega je glasalo više od 90 posto izašlih birača, u sva četiri opštinska odbora DS u Pirotu, Beloj Palanci, Dimitrovgardu i Babušnici,.

Izabrano je i 5 članova stalnog sastava Okružnog odbora.

Pavlović u izjavi za agenciju  Jugmedija izjavio da je ovu funkciju prihvatio u dogovoru sa vrhom stranke kako bi se stabilizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << stranka u Pirotskom okrugu, posebno u Pirotu i Babušnici gde su opštinski odbori raspušteni.

“Cilj je da se što pre izabere novo rukovodstvo u opštinskim odborima DS u Pirotu i Babušnici. Stav vrha stranke je da na čelu odbora budu uspešni ljudi u svojim sredinama”, rekao je Pavlović.

(Kraj)

ena
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.