VUČEVIĆ: Ponoš je osvedočeni mrzitelj Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 15:31

VUČEVIĆ: Ponoš je osvedočeni mrzitelj Srbije

Ministar odbrane Miloš Vučević, odgovorio je na tvrdnje Zdravka Ponoša da se "u odnosu SNS i Socijalističke partije Srbije nije desilo ništa spektakularno, jer su oni u biznisu uzajamnog džeparenja i preotimanja javnih preduzeća, Srbijagasa i sličnih".

Saopštenje ministra odbrane Miloša Vučevića prenosimo u celosti:

- Pazite ko proziva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS!? Zdravko Ponoš, osvedočeni mrzitelj Srbije, špijun zapadnih ambasada, i čovek koji je lično zaslužan za totalno uništavanje naše Vojske, za topljenje tenkova i uništavanje oružja. Autoprojekcija je čudo. Vidi čovek u svemu kombinacije koje je sam pravio za vreme vlasti "žute lopovske bande", za vreme džeparenja, burazerskih kombinacija i otimanja javnih preduzeća. Možda su oni sa svojim tadašnjim koalicionim partnerima, nakon onog istorijskog pomirenja, burazerski delili plen i bahatili se i bogatili na grbači naroda? Dobro se zna gde se provodilo, letelo privatnim avionima, zna se i šta se u koferima iznosilo. Zna se i gde su svaki put bili Ponoš i njegova bratija kada se desio martovski pogrom na Kosovu i Metohiji, kada je proglašena nezavisnost te kvazi države, kada smo gubili diplomatske borbe. Ne sekiram se ja zbog izjava jednog Ponoša, ali me sekira činjenica da kriminalci i pljačkaši države Srbije, oni koji su kršili Ustav i branili tuđe interese, nisu na mestu gde bi trebalo da budu već zagađuju javni prostor svojim lažima, i napadima na SNS i predsednika Aleksandra Vučića. Od kada on vodi našu Srbiju, niko nam nije proterivao narod, niti ga pljačkao i ponižavao. Odmereno, ozbiljno i odgovorno, u skladu sa Ustavom Srbije i interesima svih njenih građana, takvu politiku vodi naš predsednik. Ljudi dobro znaju ko je ko, i šta je ko uradio za Srbiju. A to što NATO ljubimac Ponoš u svakome vidi sebe, šibicara i džeparoša, to što nas je naoružavao ničim za neki treći svetski rat, to je sve odavno ušlo u anale političkih idiotizama. A on i dalje svojim glupostima ispisuje nove stranice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.