Uz podšku SNS izabran čovek iz LDP

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz podšku SNS izabran čovek iz LDP

Uz podršku i predlog Srpske napredne stranke Mihajlo Grupković, iz Liberalno demokratske partije, izabran je za novog predsednika Skupštine opštine Vračar.

Posle tajnog glasanja, Mihajlo Grupković (LDP) je dobio 23 glasa, a Bane Kuzmanović (DS) 22.

- Razlog ovog dogovora sa SNS je izbegavanje prinudne uprave na Vračaru i izlaganje građana ponovnom glasanju. Ovako ćemo svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobiti još mesec dana da se zajedno dogovorimo šta je najbolje za Vračar - rekao je Grupković.

Atmosfera u sali je bila prilično naelektrisana, kada je gradski menadžer Goran Vesić (SNS) krenuo da glasa iza paravana, usledio je aplauz, dok su Grupkovića iz njegovog tabora dočekali povicima "predsednik, predsednik".

Odbornici Demokratske stranke praktično glasaju javno, ne odlaze do paravana, već svoje listiće pokazuju kameri "kako bi dokazali da nisu izdali svoju listu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čeda se prodao Vučiću, poklonio mu Vračar

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016

Uz podršku i predlog Srpske napredne stranke Mihajlo Grupković, iz Liberalno demokratske partije, izabran je za novog predsednika Skupštine opštine Vračar...Posle tajnog glasanja, Mihajlo Grupković (LDP) je dobio 23 glasa, a Bane Kuzmanović (DS) 22...- Razlog ovog dogovora sa SNS je izbegavanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.